Wie wij zijn

Iris Brik

Tot op de dag van vandaag is dit wat ik het liefste doe: trusted advisor zijn op belangrijke kruispunten in het leven van mijn cliënten.

Een van de redenen om mijn bedrijf destijds te starten was dat ik het anders wilde doen dan de banken. Het creëren van langdurige relaties waarin het klantbelang centraal staat. Tot op de dag van vandaag is dit wat wij doen: trusted advisor zijn op de cruciale momenten in het leven van onze cliënten.

Mijn toegevoegde waarde is de combinatie van hoogwaardige financiële, fiscale en juridische deskundigheid in combinatie met jarenlange ervaring in de familierechtpraktijk op het gebied van echtscheidingen en nalatenschappen. Daarbij tracht ik de geschillen tussen partijen bij voorkeur door middel van mediation op te lossen. Dit in combinatie met een uitgebreid netwerk van fiscalisten, accountants, advocaten en notarissen maakt mij tot de juiste sparringpartner.

Als rechtbankdeskundige sta ik cliënten danwel advocaten die namens cliënten procederen bij wanneer zij een geschil hebben met banken en/of verzekeraars over de adviezen die zij cliënten hebben gegeven.

Vanuit mijn rol als financieel planner en estate planner vragen mijn cliënten mij in toenemende mate om als (levens)executeur, toezichthouder of bewindvoerder op te treden in familiaire kwesties. Gedurende de afgelopen jaren heb ik dikwijls gezien hoe kwetsbaarheid in combinatie met vermogen tot misbruik kan leiden ten nadele van de persoon om wie het gaat. Deze kwetsbaarheid kan ontstaan ten gevolge van een ongeval of ziekte, maar ook door scheiding, overlijden van een van de partners of simpelweg ouderdom.

Dit signaal is voor mij aanleiding geweest mede het initiatief te nemen de Stichting Levensexecutele Nederland en de Vereniging van Levensexecuteurs (www.velex.nl) op te richten. Bij de Vereniging van Levensexecuteurs zijn hoogwaardig financieel specialisten aangesloten die hun kennis en ervaring onafhankelijk en objectief en op integere wijze willen inzetten voor kwetsbare personen in de maatschappij wanneer zij daartoe zelf niet meer in staat zijn.

Mijn CV

Klik hier voor mijn cv.

Mijn boeken

Klik hier of op het boek als u mijn boeken wilt bestellen.

Mijn lezingen - Deskundigheid, ervaring en inspiratie

Met veel passie en plezier deelt Iris Brik haar deskundigheid en ervaringen op het gebied van financiële planning, echtscheidingen en estate planning met haar publiek.

Voor het boeken van een lezing op maat kunt u rechtstreeks contact opnemen met Fine Tuning Personal Finance onder telefoonnummer 010 – 450 46 76 of via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..