Wie bent u

Quickscan

Financiële planning geeft antwoord op de vraag wat u moet doen als u een beslissing gaat nemen die verschillende aspecten van uw financiën raakt. Wat betekent deze keuze voor uw gezin en wat zijn de gevolgen voor uw inkomen en vermogen nu, maar ook op de langere termijn? En welke alternatieven heeft u?
Daar geven wij u antwoord op.

Recht op goed advies

 

Cliënten in onze praktijk hebben wij in alle soorten en maten. Wij hechten eraan dat onze praktijk een gezonde afspiegeling is van de maatschappij. Zo heeft iedere cliënt zijn specifieke wensen en doelstellingen maar ook eigen complexiteit afhankelijk van de levensfase waarin hij of zij verkeert. Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op goed advies. Ongeacht of u nu groot of klein bent. Vermogend of minder vermogend.

Het enige wat wij van u verlangen is dat u achter onze werkwijze staat, want daar doen wij geen concessies in.

Bovendien vertaalt de complexiteit van een vraagstuk zich niet in het type cliënt maar in het aantal uren dat wij voor u aan het werk zijn. Wij lossen complexe, maar evengoed minder complexe vraagstukken voor u op. Wel selecteert Fine Tuning de met haar samenwerkende specialisten op basis van hun specifieke deskundigheid, zodat wij onze expertise en ervaring optimaal voor u kunnen inzetten.