Wie bent u

Quickscan

Om u juiste adviezen te geven hebben wij voor u een scan klaar staan. Het invullen van de scan kost weinig tijd. Op basis van uw antwoorden neemt één van de financieel planners vrijblijvend contact met u op om het resultaat met u door te nemen.

Recht op goed advies

Cliënten in onze praktijk hebben wij in alle soorten en maten. Wij hechten eraan dat onze praktijk een gezonde afspiegeling is van de maatschappij. Zo heeft iedere cliënt zijn specifieke wensen en doelstellingen maar ook eigen complexiteit afhankelijk van de levensfase waarin hij of zij verkeert. Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op goed advies. Ongeacht of u nu groot of klein bent. Vermogend of minder vermogend.

Het enige wat wij van u verlangen is dat u achter onze werkwijze staat, want daar doen wij geen concessies in.

Bovendien vertaalt de complexiteit van een vraagstuk zich niet in het type cliënt maar in het aantal uren dat wij voor u aan het werk zijn. Wij lossen complexe, maar evengoed minder complexe vraagstukken voor u op. Wel selecteert Fine Tuning de met haar samenwerkende specialisten op basis van hun specifieke deskundigheid, zodat wij onze expertise en ervaring optimaal voor u kunnen inzetten.