Wat wij doen

Financiële planning

Ons kantoor is gespecialiseerd in onafhankelijk en objectieve financiële planning. Zelf ben ik in 2005 al onderscheiden met de titel Beste Financieel Planner van het Jaar. Door middel van financiële planning geven wij u in de eerste plaats een overzicht van uw financiële situatie: waar staat u nu en wat heeft u opgebouwd aan vermogen (eigen woning, hypotheek, beleggingen, onderneming etc.) en inkomensvoorzieningen (salaris, dividend, pensioen, lijfrentes etc.)?

Daarbij inventariseren wij de risico’s die u loopt in geval een van u onverhoopt arbeidsongeschiktheid raakt, komt te overlijden, stopt met werken (denk aan ontslag of met pensioen gaan) of in een echtscheiding verwikkeld raakt.

Tot slot geven wij u inzicht of uw wensen en doelstellingen ook op de langere termijn haalbaar zijn en adviseren u hoe u uw financiën kunt optimaliseren: besparing van belasting, verlagen van kosten, spreiding van risico’s, verbetering van het rendement etc.


Bij financiële planning is het gewenst netto besteedbaar inkomen altijd het vertrekpunt. Kort samengevat verstaan wij onder financiële planning:

Overzicht + Inzicht + AdviesFinanciële rust


Binnen de financiële planning hebben wij ons gespecialiseerd in echtscheidingen, nalatenschappen (estate planning) en financiële ontzorging bij wilsonbekwaamheid en overlijden (levens)executele en toezichthouderschap.