Advocaat van de duivel

Je staat voor een scheiding. Een onzekere periode, want hoe gaat zoiets eigenlijk? Je gaat ervan uit dat jullie er samen uit kunnen komen; en het liefst binnen niet al te lange tijd. Maar de praktijk moet natuurlijk nog maar uitwijzen of dat gaat lukken… want hoe vaak zie je een scheiding niet eindeloos voortslepen? Je kunt zelf meer doen dan je denkt!

De boekenprijs is inclusief BTW én verzendkosten. Bij het bestellen stemt u in met het verwerken van uw gegevens volgens onze privacy verklaring.

€24.50
+
-
  • Iris Brik heeft talloze scheidingen begeleid en afgewikkeld, en is ervan overtuigd dat het in de meeste gevallen slimmer en efficiënter kan. Daarom ontwikkelde ze een stappenplan dat mensen als jij en ik op een logische manier door het scheidingsproces heen helpt. In Advocaat van de duivel beschrijft ze waar je voor komt te staan, vanaf het moment dat je besluit te scheiden, tot en met het uitvoeren van de afspraken in het convenant als de scheiding is ingeschreven.

    Tegelijkertijd geeft ze je ook een stuk munitie in handen waarmee je de boude stellingen van adviseurs van de gevestigde orde kunt pareren. Iris: ‘Mijn ervaring is dat klanten soms alleen al van de kaart raken door de manier waarop advocaten hun kennis en machtspositie tegen je inzetten. Met de juiste kennis van zaken laat je je minder snel intimideren!’

    Als je gaat scheiden zou niet alleen jij dit boek moeten lezen, maar ook familie, vrienden of kennissen die zich betrokken voelen. Zodat ze je op een constructieve manier kunnen bijstaan. Een proces dat al ingewikkeld en pijnlijk genoeg is, kun je beter slim en efficiënt aanpakken. Keep it nice!